do pobrania | dodaj opinię |

Galeria Kursów Kelnerskich

W trakcie szkolenia omówione zostały zagadnienia związane z obsługą konsumenta. Najważnejsze tematy szkoleniowe: motywacja, rozmowa z gośćmi, techniki kelnerskie, rodzaje serwisów kelnerskich, podstawy enologii, serwis win oraz elementy doboru do potraw. Zapraszamy do Zatoru w karczmie River Park czeka na Państwa profesjonalnie przygotowana obsługa.
Kurs prowadził Michał Jancik.
foto. Michał Jancik

 

Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem