do pobrania | dodaj opinię |

O nas

Galicyjska Szkoła Smaku w Kra- kowie serdecznie zaprasza wszystkie osoby pragnące po- znać tajniki zarządzania re- stauracją, barmaństwa, kelne- rstwa, baristyki czy sommelie- rstwa oraz podnieść swoje umiejętności zawodowe.


Zapraszamy do zapoznania się z naszą szeroką ofertą kursów i warsztatów.

Dodaj opinię

Opinie

 


 

 

Zapraszamy wszystkich uczestników naszych kursów do pozostawienia swojej opini na temat szkolenia, w którym brali udział. Jeżeli zechcecie Państwo podzielić się z innymi swoim komentarzem to będzie nam bardzo miło. Więcej opinii znajdziecie Państwo na naszej facebookowej stronie.

 

Informujemy, że pozostawimy wpisy wyłącznie od osób podających swoje prawdziwe imię i nazwisko lub które zweryfikujemy jako rzeczywistych absolwentów naszego szkolenia. Dzięki temu macie Państwo pewność, iż opinie są pisane przez osoby, które faktycznie brały udział w naszych szkoleniach.

Ilya Chupreta 2010-05-18

Witam serdecznie. Brałem udział w szkoleniach barmańskich we wrześniu 2008 roku. Kurs trwał 7 dni, ale za ten krótki czas poznałem dużo nowych i ciekawych ludzi. Co jest bardzo dla mnie ważne, bo pochodzę z Białorusi i każda znajomość w Polsce jest dla mnie ważna. Pod patronatem Pana Jacka i Pana Michała fajnie spędziłem czas zdobywając nowe kwalifikacje. Chciałbym zaznaczyć że zdobyte na kursie umiejętności bardzo mi się przydały. Nie mając doświadaczenie w tym zawodzie bardzo lekko znalazłem pracę po kursach. Pomimo przydatnych dla pracy informacji zdobyłem też dużo informacji ogólnych. Warto też odznaczyć duża liczbę materiałów pracowniczych (wiadomo że chodzi o alkohol:-D) oraz dobre wyposażenie techniczne lokalu.

Pozdrawiam Pana Jacka i Pana Michała oraz całą moją grupę.

Wioletta Fiuk 2010-05-06

Witam Wszystkich. 20- 22 listopada brałam udział w Kursie kelnerskim. Chciałam podzielic się z Wami moimi wrażeniami.
Kurs bardzo mi sie podobał, dowiedziałm sie wielu istotnych rzeczy nie tylko dot. zawodu kelnera. Poruszaliśmy min. tetatyke winiarską. Ponad to zwrócilismy uwage na istotne szczegóły dot. pracy kelnera.
Na kursie panuje miła i ciepła atmosfera:-) w dużej mierze ze wzgledu na prowadzących:)
Pozdrawiam Pana Michała i Pana Jacka.

Marta Wanat 2010-04-26

Witam! W listopadzie 2009r brałam udział w kursie Barmańskim, z którego jestem bardzo zadowolona, gdyż dowiedziałam się bardzo wielu rzeczy na temat alkoholi a oprócz tego wielu różnych ciekawostek. Oczywiście jedną z ważniejszych rzeczy na kursie była codzienna praktyka, którą bardzo miło wspominam do dzisiaj. Na zajęciach nie można się nudzić bo jest wesoło i panuje przyjemna atmosfera. Osobiście mogę wszystkim zainteresowanym polecić ten kurs jak i szkołę :)

Tomasz Włodek 2010-04-22

W 2008 roku, planując otwarcie restauracji, razem ze wspólnikiem wzięliśmy udział w szkoleniu "Manager Restauracji". Zaskoczeni profesjonalizmem i, co dla nas było najważniejsze, wiedzą praktyczną prowadzących, zaprosiliśmy Pana Jacka do naszej siedziby, gdzie dla kilkunastu osób poprowadził "wyjazdowy" kurs barmański. Wszyscy uczestnicy byli bardzo zadowoleni, a co niektórzy chętnie wzięliby udział w takim samym kursie po raz kolejny :) ... żeby jeszcze bardziej poszerzyć wiedzę lub po prostu dla samej przyjemności. Polecamy !

Kasia Kleszcz 2010-04-18

Witam serdecznie. Brałam udział w Kursie Managera Restauracji w połowie kwietnia'10. Muszę przyznać, że do tej pory nie brałam udziału w tak świetnie zorganizowanym i tak profesjonalnym kursie. Pan Jacek, Pan Michał i Pan Paweł byli świetnie przygotowani - nie dali się zagiąć żadnemu naszemu pytaniu i odpierali nasze ataki :P. Dużo praktyki - co rzadko się zdarza.
Nareszcie w restauracji nie będą robić mnie w konia.
Gratuluję pomysłu, życzę samych sukcesów i polecam wszystkim bardzo serdecznie.

Pozdrawiam Pana Jacka, Pana Michała oraz Pana Pawła

p.s. Jeszcze jedno - egzamin nie jest taki straszny jak to mówią ;-P

Magdalena Krystyjan 2010-04-06

Witam serdecznie. Również jestem absolwentką Galicyjskiej Szkoły Smaku. Uczestniczyłam w siedmiodniowych kursie „Manager Restauracji” w marcu 2010r. Poruszane były zagadnienia organizacyjne, związane z prowadzeniem lokalu, m.in. prawo pracy, BHP, zarządzanie personelem czy organizacja pracy w barze. Zajęcia obejmowały część teoretyczną jak również praktyczną. Każdy z uczestników miał możliwość przyrządzić swojego ulubionego drinka lub kawę pod czujnym okiem profesjonalistów. Ważny podkreślenia jest fakt, że zajęcia nie ograniczały się tylko do tematyki zaproponowanej przez Szkołę. Uczestnicy mieli możliwość ukierunkowania swoich zainteresowań poprzez poruszanie zagadnień dla nich istotnych. Niezdecydowanym polecam gorąco!

Anna Mucha 2010-03-17

Witam wszystkich ;-) Również brałam udział w szkoleniu "Manager restauracji" w edycji marcowej ;-) Było to coś więcej niż kurs. Skłoniłabym się do nazwy "warsztaty" - bo były to nie tylko wykłady ale również zajęcia praktyczne. Poruszane były zagadnienia z obsługi Gości, elementy zarządzania zespołem, przygotowania lokalu gastronomicznego do pracy. W jasny i przejrzysty sposób przedstawiona była tematyka win (ich klasyfikacja i zastosowanie) oraz karta alkoholi i drinków. Jako smakosz kawy chciałam dodać, że jednym z elementów kursu są zajęcia baristyczne :-) i każdy z uczestników ma możliwość przyrządzić sobie pyszne Latte Macchiato lub stworzyć finezyjny wzorek na Cappuccino ... Gorąco polecam kurs wszystkim zainteresowanym bo naprawdę warto. Ja wyniosłam wiele cennych informacji i wskazówek, które pomału wcielać będę w życie ... Pozdrawiam Gorąco

Edyta Gos 2010-03-16

Witam wszystkich serdecznie. W grudniu 2009 roku brałam udział w 7dniowym szkoleniu Manager Restauracji. Gorąco polecam ten kurs każdemu, kto prowadzi lub chciałby zacząć prowadzić restaurację, kawiarnię, klub, pub etc. Informacje przekazywane na owym szkoleniu nie są tylko suchymi faktami podawanymi w sposób "łopatologiczny", ale tak aby każdego zainteresować, zachęcić i w pewien sposób przygotować do prowadzenia lokalu. Dowiedziałam się mnóstwo na temat alkoholi, kawy...np. w którym etapie powstają bąbelki w szampanie:), jaka jest różnica między whisky, a whiskey (nie tylko w pisowni jak się dowiedziałam :) Naprawdę wszystkim gorąco polecam ten kurs, bo wyniosłam z niego mnóstwo informacji, które obecnie wykorzystuje w prowadzeniu restauracji. Pozdrawiam świetnych prowadzących - Pana Michała, Pana Jacka i oczywiście Pana Pawła:)

« początek ‹ poprzednia 12345678910111213141516 •

Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem