do pobrania | dodaj opinię |

O nas

Galicyjska Szkoła Smaku w Kra- kowie serdecznie zaprasza wszystkie osoby pragnące po- znać tajniki zarządzania re- stauracją, barmaństwa, kelne- rstwa, baristyki czy sommelie- rstwa oraz podnieść swoje umiejętności zawodowe.


Zapraszamy do zapoznania się z naszą szeroką ofertą kursów i warsztatów.

Dodaj opinię

Opinie

 


 

 

Zapraszamy wszystkich uczestników naszych kursów do pozostawienia swojej opini na temat szkolenia, w którym brali udział. Jeżeli zechcecie Państwo podzielić się z innymi swoim komentarzem to będzie nam bardzo miło. Więcej opinii znajdziecie Państwo na naszej facebookowej stronie.

 

Informujemy, że pozostawimy wpisy wyłącznie od osób podających swoje prawdziwe imię i nazwisko lub które zweryfikujemy jako rzeczywistych absolwentów naszego szkolenia. Dzięki temu macie Państwo pewność, iż opinie są pisane przez osoby, które faktycznie brały udział w naszych szkoleniach.

Ewelina Tlałka 2014-09-10

Bardzo interesujący kurs sommelierski , na którym przekazano mi dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej.:) Gorąco polecam!:)

Ewa Kania 2014-08-20

Uczestniczyłam w kursie barmańskim. Polecam go zarówno fanom dobrej zabawy,jak i osobom które planują w przyszłości pracować w tym zawodzie. Profesjonalny i sympatyczny prowadzący

Barbara Paszkiel 2014-08-03

Drink trzywarstwowy? czy deserowy z mleczkiem? a może smak kawy? Bananów? White Russian albo Bloody Marry? Czy po prostu pięćdziesiątka Finlandii? Ale na pewno ma trafić w gust konsumenta;)i ma on kupić więcej niż miał w planach;) Tak nas nauczył MISTRZ, pan Jacek ;) Chcę, aby to była zachęta dla wszystkich, którzy jeszcze nie przeżyli czegoś tak fajnego przez 4 dni. Świetnie wykładane, samo wchodzi do głowy ;) Wiedza na całe życie. Pozdrawiam również pana Jacka :) świetna nauka i zabawa w jednym ;) i choć to najprostsze, ale mimo to - dziękuję ;)

Basia Łobo 2014-04-04

Witam ! ;)
Uczestniczyłam w 2-dniowym kursie baristycznym (07.03-08.03.2014r.) prowadzonym przez Pana J. Kotule. Kurs był prowadzony bardzo sprawnie, tematycznie wraz z nutką żartu ;) W części teoretycznej poznałam tak naprawdę znaczenie kawy, a w części praktycznej, która na pierwszy rzut oka wydawała się bardzo trudną sztuką, nauczyłam się serwowania podstawowych kaw oraz paru kombinacji ich zdobienia. Jestem bardzo zadowolona z kursu i chętnie mogłabym go powtórzyć. Pozdrawiam ;)

Dominika Rejkowicz 2014-03-28

Z wielkim smutkiem... opuściłam salę zajęć po 6-dniowym kursie Manager Restauracji w którym miałam przyjemność uczestniczyć! Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo profesjonalnie i w przesympatycznej atmosferze. Zostało poruszone wiele ważnych aspektów i sytuacji, a przekrój materiału/wiedzy którą powinien posiadać PRAWDZIWY manager został bardzo przystępnie przedstawiony. Serdecznie podziękowania dla prowadzących - abyśmy otaczali się takimi ludźmi w tym cudownym świecie gastronomii! Gorąco polecam i sama chętnie skorzystam z kolejnych ofert szkoleniowych. Pozdrawiam :-)

Bartek T. 2014-02-25

Polecam każdemu Galicyjską Szkołę Smaku, uczestniczyłem w Kursie Barmańskim oraz Kursie Manager Restauracji, jestem bardzo zadowolony ponieważ zajęcia były prowadzone bardzo profesjonalnie, naprawdę można się dużo nauczyć:)
Pozdrowienia z Częstochowy:D

Paulina Woźniak 2013-11-30

Kurs Barmański. Jestem absolwentką Galicyjskiej Szkoły Smaku, którą gorąco polecam!!;) moje odczucia? Zachwyt, fascynacja i podziw. Pomimo tego, że dla większości z nas teoria kojarzy się tylko z nudą, pan Jacek udowodnił, że może być ona równie ciekawa jak i sama praktyka. Bardzo dużo przydatnej wiedzy wyniosłam z tych warsztatów o której można by opowiadać godzinami;) jednak niech to pozostanie owiane nutką tajemnicy;) Sprawdź sam i się przekonaj! ;) Pozdrawiam

Przemysław Brożek 2013-11-12

Witam, Uczęszczałem nakurs baristy I oraz II-go stopnia 16,17.XI.2013. Gorąco polecam! Przede wszystkim - wiedza i chęć dzielenia się nią prowadzącego Jacka Kotuli. Profesjonalizm, umiejętność przekazania wiedzy i korygowania błędów - czyli to czego się oczekuje od trenera. Na kursach śmiało można nauczyć się robienia efektownych, najbardziej popularnych rodzajów kaw oraz ich serwowania w odpowiedni sposób oraz to, zna czym zależało mi najbardziej - umiejętność odpowiedniego przygotowania mleka i kawy do latte-art no i oczywiście samo "malowanie" mlekiem. Polecam wszystkim, zarówno pracującym za barem dla podniesienia kwalifikacji, jak i dla tych, któzry chcą zmienić swoją codzienną filiżankę kawy w małe dzieło sztuki :)

Paulina Es 2013-11-04

Hop, Hop wszystkim!
Dawno nie byłam tak zadowolona z formy przekazywania wiedzy. Kurs na Managera Restauracji dał mi więcej niż 5-letnie "nauka" na studiach. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam Magdę, Jacka i Pawła. Niechaj MOC nadal będzie z Wami!

Natalia Januś 2013-11-02

Witam ;) Polecam wszystkim zainteresowanym wzięcia udziału w kursie kelnerskim. Bardzo wiele przydatnych rzeczy można się dowiedzieć. Atmosfera w grupie bardzo przyjazna. Pozdrawiam prowadzącego - Pana Jacka ;)

« początek ‹ poprzednia 123 • 45678910111213141516następna › ostatnia »

Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem