do pobrania | dodaj opinię |

O nas

Galicyjska Szkoła Smaku w Kra- kowie serdecznie zaprasza wszystkie osoby pragnące po- znać tajniki zarządzania re- stauracją, barmaństwa, kelne- rstwa, baristyki czy sommelie- rstwa oraz podnieść swoje umiejętności zawodowe.


Zapraszamy do zapoznania się z naszą szeroką ofertą kursów i warsztatów.

Dodaj opinię

Opinie

 


 

 

Zapraszamy wszystkich uczestników naszych kursów do pozostawienia swojej opini na temat szkolenia, w którym brali udział. Jeżeli zechcecie Państwo podzielić się z innymi swoim komentarzem to będzie nam bardzo miło. Więcej opinii znajdziecie Państwo na naszej facebookowej stronie.

 

Informujemy, że pozostawimy wpisy wyłącznie od osób podających swoje prawdziwe imię i nazwisko lub które zweryfikujemy jako rzeczywistych absolwentów naszego szkolenia. Dzięki temu macie Państwo pewność, iż opinie są pisane przez osoby, które faktycznie brały udział w naszych szkoleniach.

Magdalena Kubiszyn 2013-03-05

Witam wszytskich!! W dniach od 16.01 - 20.01.2013 miałam okazję uczestniczyć w kursach prowadzonych przez Pana Jacka w naszej szkole. Był to kurs sommelierski oraz baristyczny. Oba przeprowadzone zostały profesjonalnie. NIe była to tylko "sztywna" teoria, większy nacisk kładziono na zajęcia praktyczne. Wszystkim gorąco polecam zajęcia w Galicyjskiej Szkole Smaku. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ dowiedziałam się mnóstwo interesujących rzeczy na temat alkoholi oraz wszelkiego rodzaju kaw. Bardzo miło wspominam czas spędzony na zajęciach, ponieważ nie było czasu na nudę. Było bardzo wesoło i panowała przyjemna atmosfera :) Gorąco pozdrawiam

Małgorzata Dynowska 2013-02-26

Witam!
Miałam nie dawno okazje uczestniczyć w kursie kelnerskim. Bardzo polecam tą szkołę, gdyż można na prawdę uzupełnić swoją wiedzę jak i wiele się nauczyć. Kursy bardzo ciekawe, a ćwiczenia praktyczne bardzo rozbudowane i zapadające w pamięć na dłuuugi czas.
Pozdrawiam.:)

Marcin Kubiszewski 2013-01-17

Kurs świetny, atmosfera świetna. Wszystko jest bardzo dobrze dopracowane, materiały idealnie dobrane a prowadzący potrafi wszystko bardzo dobrze wytłumaczyć. Praktyki jest naprawdę dużo co wszystkim się podobało. Nie jest to ostatni mój kurs :D Już nie mogę się doczekać na następny :)

Paulina Kusznik 2013-01-15

Profesjonalny prowadzący, pełen energii i pasji a atmosfera tu panująca -coś nadzwyczajnego. Na jednym kursie na pewno się nie skończy! Polecam wszystkim. Rewelacyjny kurs, prowadzony solidnie z dużą ilością praktyki.Fantastyczni ludzie, wspaniała atmosfera. Mnóstwo materiałów szkoleniowych i porad. Już nie mogę się doczekać następnego kursu :) Degustacje, wina, które koleżance przypominało bitą śmietanę :) Szczepy winogron, które wyglądem coś koledze przypominały o_O . Serdeczne pozdrowienia dla Pana Jacka :)

Paulina Olszowska 2012-12-21

Witam serdecznie :)
Tydzień temu ukończyłam kurs Managera restauracji prowadzony przez pana Jacka Kotule, panią Anetę Kostaś oraz pana Pawła Kostasia. Jestem bardzo zadowolona z zajęć oraz całego kursu. Wykłady prowadzone są w sposób zrozumiały dla wszystkich, na każdym spotkaniu panuje miła i przyjazna atmosfera. Kurs managera restauracji poszerzył moje wiadomości na temat barmaństwa. Dowiedziałam się również bardzo dużo na temat kaw oraz win. Każdemu polecam taki kurs- możecie mi uwierzyć, że nie będziecie żałować wyboru, a nowe doświadczenia oraz poszerzenie umiejętności pomoże w znalezieniu lepszych warunków pracy, a także w staniu się profesjonalistami w swoim zawodzie i życiu prywatnym. :)
Dzięki otrzymanym materiałom zawsze będę mogła wrócić do przyswojonych wiadomości.
Gorąco pozdrawiam wszystkich wykładowców oraz pozwolę sobie w ich imieniu zaprosić wszystkich na kurs do Galicyjskiej Szkoły Smaku :)

Marta i Paweł 2012-12-18

Byliśmy i wino piliśmy ;) Mieliśmy niewątpliwą przyjemnośc uczestniczyc w weekendowym kursie sommelierskim. Było super! Zawartośc mertytoryczna i praktyczna kursu przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Gratulacje za znakomite zrównoważenie dostarczanej wiedzy praktycznej i teoretycznej. Przemila atmosfera panuje na zajeciach, nie ma tu miejsca na jakies zadęcie...Prowadzący kurs - pan Mariusz Kopczyńki - Miszcz!!!! Pasjonat, który lubi to, co robi , chętnie dzieli się swoją wiedza i doświadczenem i cierpliwie tłumaczył nam arkana francuskich apelacji przy użyciu fikuśnych rekwizytów:). Poświęcił nam o wiele więcej "czasu antenowego", niz przewidywała to agenda kursu, za co jeszcze raz dziękujemy. Dziękujemy za to nizwykle wzbogacające doświadczenie i mamy nadzieję, ze do zobaczenia...

Asia Dziedzic 2012-12-17

Witam Serdecznie!
Jestem po ukończeniu kursu Manager restauracji. Cieszę się, że mogłam brać udział w takim kursie, gdzie na prawdę wiele się nauczyłam. Prowadzący Pan Jacek Kotula, Paweł Kostaś oraz Pani Aneta Kostaś w sposób klarowny i zrozumiały przeprowadzili cały materiał związany z tym kursem. Wszystkim zainteresowanym chciałabym polecić tego typu kurs- na prawdę warto!!.Ja jestem z siebie dumna, że zdałam pozytywnie ten kurs i mogłam się kształcić dzięki profesjonalistom za co bardzo chciałabym podziękować! Pozdrawiam!

Alicja Piekarska 2012-12-16

Witam serdecznie :) Brałam udział w kursie barmańskim prowadzonym dzięki Unii Europejskiej w Mojej szkole.
To były naprawdę dwa świetnie spędzone weekendy. Prowadzący kurs Jacek Kotula fenomenalnie przedstawił Nam wszystkie tajniki produkcji różnych trunków, komponowania składników alkoholi i oczywiście mogliśmy również degustować najrozmaitsze smakołyki alkoholowe jak i bezalkoholowe.
Wszystkim polecam kurs , ponieważ jestem pewna,że każdemu przydadzą się dodatkowe umiejętności. Poza tym zawsze można poznać wspaniałych ludzi.
Pozdrawiam, mam nadzieję ,że w przyszłości będę miała okazję po raz kolejny uczestniczyć w podobnych kursach w GSS .

Klaudia Kozioł 2012-12-16

Witam,
miałam okazję uczestniczyć w kursie barmańskim prowadzonym przez Jacka Kotulę.
Uważam, że kurs był bardzo profesjonalny oraz "na poziomie".
Jestem pewna, że nabyte umiejętności przydadzą mi się po ukończeniu mojej szkoły, w przyszłej pracy.
Dowiedziałam się wiele na temat pracy jako barman i na temat trunków jakie możemy za barem znaleźć.
Polecam ten kurs dla wszystkich zainteresowanych, ponieważ na prawdę warto.
Pozdrawiam.

Zachariasz Cieślar 2012-12-16

Witam własnie wróciłem z egzaminów kończonych Kurs "Menadżera Restauracji" jestem bardzo zadowolony ,serdecznie polecam, naprawdę warto.Świetni prowadzący, bardzo przyjemnie się słucha, maja bardzo dobre podejście i genialnie potrafią zainteresować.Polecam:)

« początek ‹ poprzednia 123456 • 78910111213141516następna › ostatnia »

Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem