W trakcie szkolenia omówione zostały najważniejsze aspekty prawidłowego serwisu kelnerskiego, elementy etyki zawodowej, techniki sprzedażowe. Ćwiczenia praktyczne w zakresie serwis niemiecki, serwis francuski, proces obsługi kelnerskiej, przenoszenie tac, dwóch i trzech talerzy w jednej ręce, nakrywanie stołów. Na specjalne życzenie zleceniodawcy szkolenie wzbogaciliśmy o moduł barmański. Uczestniczki szkolenia otrzymały elementarną wiedzę na temat typologii, klasyfikacji oraz technologii wytwarzania alkoholi. Omawiano również zasady obsługi ekspresu ciśnieniowego oraz zasady tworzenia napojów mieszanych. Ćwiczenia praktyczne w barze zakończyły szkolenie. Przygotowaliśmy ciekawe i smaczne drinki. Mamy nadzieję, że zdobyta wiedza pomoże w bardziej efektywnej pracy, którą docenią zadowoleni goście oraz właściciele lokalu.
Szkolenie prowadził Michał Jancik.
foto. Michał Jancik


   

Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem