Kurs sommelierski luty 2011
- Kurs sommelierski styczeń 2009
- Kurs sommelierski kwiecień 2009
- Kurs sommelierski lipiec 2009
- Kurs sommelierski październik 2009
- Kurs sommelierski styczeń 2010
- Kurs Sommelierski Busko luty 2010
- Kurs Sommelierski 19-21 marzec 2010
- Kurs sommelierski listopad 2010
- Kurs sommelierski luty 2011
- Zakopane 02.2011
- Kurs sommelierski maj 2011 Dobczyce
- Kurs sommelierski czerwiec 2011
- Kurs sommelierski październik 2011
- Kurs sommelierski styczeń 2012
- Kurs sommelierski dla młodzieży szkoły H-T w Zakopanem 02.2012
- Kurs sommelierski 2-4.03.2012
W edycji lutowej kursu uczestniczyły osoby pasjonujące się winem prywatnie oraz pracownicy lokali gastronomicznych. Udało się nam przeprowadzić analizy 28 win - ta liczba na każym szkoleniu jest różna w zależności od tempa pracy grupy. Minimalna ilość testowanych win wynosi 24 butelki. Rzecz nie polega jednak na ilości, ale jakości oraz tego czy i w jakim stopni potrafimy wino zrozumieć. W tej edycji udało się nam znakomicie. Dziękuję uczestnikom, oraz zapraszam zainteresowane osoby do kontaktu w celu sprawdzenia następnego terminu.
Szkolenie prowadził Michał Jancik.
foto. Michał Jancik