Konsultacje gastronomiczne audyty
- Regulamin szkoleń
- Oryginalny prezent
- Kursy - Warsztaty
- Konsultacje gastronomiczne audyty
- Imprezy firmowe i pokazy
- Urządzenia / Kawa
Konsultacje i audyty gastronomiczne
Coś w Twojej restauracji / lokalu gastronimicznym nie funkcjonuje tak, jakbyś tego oczekiwał? Nie wiesz, gdzie leży problem? Skorzystaj z naszej oferty profesjonalnego audytu i konsultacji gastronomicznych.
Dla lokali gastronomicznych oferujemy także konsultacje gastronomiczne. Opierając się na naszym doświadczeniu, możemy doradzić jak optymalnie otworzyć, poprowadzić, lokal osiągając maksimum zysków przy minimum kłopotów.
Elementy naszej oferty:
- Pomoc i kosultacja - karta drinków, karta alkoholi i kaw oraz karta win. Oferta poza skomponowaniem kart specjalnie do Państwa lokali polega na: selekcji dostawców, ustalaniu cen, określeniu wielkości pierwszego zamówienia oraz doborze ilości i rodzaju niezbędnego szkła).
- Asytsta i doradztwo - rekrutacja pracowników (nasz udział w rekrutacji pozwala m. in. również na optymalny dobór programu szkoleniowego dla wybranych pracowników).
- Pomoc, koncepcja - projekt baru, restauracji. Rozmieszczenie urządzeń technicznych, doradztwo technologiczne ( najlepsze efekty współpracy można osiągnąć rozpoczynając ją już na etapie projektowania mebli barowych ponieważ tutaj jest popełnianych najwiecej błędów. Źle dobrane wysokości półek ekspozycyjnych, nieergonomiczne zamykanie szafek, nieodpowiedni dobór i rozmieszczenie urządzeń oraz brak powierzchni magazynowej to najczęściej spotykane problemy.
- Pomoc, doradztwo - najwyższy standard obsługi konsumenta, normy i zasady dla pracowników (ustalenie jasnych zasad oraz obserwacja pracy i korygowanie popełnianych błędów w pierwszym miesiącu pracy naprawdę daje nieocenione rezeltaty).
Audyt gastronomiczny (operacyjny) pozwala na sprawdzenie: istniejącego systemu gastronomicznego, kontroli pracy wszystkich zatrudnionych pracowników, sprawdzenie procedur oraz ewentualne wprowadzenie nowych, zaproponowanie skutecznego rozwiązania, zwiększenie rentowności, wyeliminowanie nieprawidłowości a także co najważniejsze - zminimalizowanie kosztów.
Przeprowadzamy audyty i konsultacje gastronomiczne na terenie całego kraju.
info. : jacek.kotula@szkolasmaku.edu.pl
tel. : 604 22 89 50