Gościem specjalnym degustacji był Pan Marcelino Piquero, dyrektor handlowy firmy Romate oraz Pani Joanna Semczuk dyrektor firmyVinopl. Romate produkuje Brandy de Jerez w oparciu o tradycyjną metodę dojrzewania destylatów w beczkach po Sherry, od roku 1887. Degustowaliśmy destylaty w różnych fazach dojrzałości oraz gotowe produkty. Dzięki takiemu układowi degustacji mogliśmy zrozumieć skąd bierze się znakomita jakość i unikalny smakBrandy Cardinal Mendoza. Zaproponowana przez firmę Vinpol forma degustacji jest niezwykle pouczająca i należy do rzadkości. Dziękujemy Pan Marcelemu za pełną ekspresji i profesjonalizmu prelekcję, w trakcie której starał się nam wyjaśnić zawiłości systemu Solera oraz inne tajniki procesu produkcji Brandy de Jerez. Dziękujemy firmie Vinpol i Pani Joannie za wsparcie naszej misji, którą jest poszerzanie horyzontów wiedzy wśród absolwentów i przyjaciół Galicyjskiej Szkoły Smaku. Wszystkich zainteresowanych podobnymi akcjami zapraszamy do sprawdzania naszych aktualności... wkrótce kolejne szkolenia.

Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem