W edycji lutowej kursu uczestniczyły osoby pasjonujące się winem prywatnie oraz pracownicy lokali gastronomicznych. Udało się nam przeprowadzić analizy 28 win - ta liczba na każym szkoleniu jest różna w zależności od tempa pracy grupy. Minimalna ilość testowanych win wynosi 24 butelki. Rzecz nie polega jednak na ilości, ale jakości oraz tego czy i w jakim stopni potrafimy wino zrozumieć. W tej edycji udało się nam znakomicie. Dziękuję uczestnikom, oraz zapraszam zainteresowane osoby do kontaktu w celu sprawdzenia następnego terminu.
Szkolenie prowadził Michał Jancik.
foto. Michał Jancik


Partnerzy

Logotyp 1 Logo 2 Logotyp 3 Logot4 002 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 019 020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032 033 Rational mionetto henkel P&G

Partnerzy

Spotkajmy się

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, z miłą chęcią odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania - do zobaczenia

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem