Kurs sommelierski kwiecień 2009
- Kurs sommelierski styczeń 2009
- Kurs sommelierski kwiecień 2009
- Kurs sommelierski lipiec 2009
- Kurs sommelierski październik 2009
- Kurs sommelierski styczeń 2010
- Kurs Sommelierski Busko luty 2010
- Kurs Sommelierski 19-21 marzec 2010
- Kurs sommelierski listopad 2010
- Kurs sommelierski luty 2011
- Zakopane 02.2011
- Kurs sommelierski maj 2011 Dobczyce
- Kurs sommelierski czerwiec 2011
- Kurs sommelierski październik 2011
- Kurs sommelierski styczeń 2012
- Kurs sommelierski dla młodzieży szkoły H-T w Zakopanem 02.2012
- Kurs sommelierski 2-4.03.2012
W trakcie zajęć prowadziliśmy liczne degustacje win. Gwiazdą kursu okazało się wino z regionu Oltrepo Pavese firmy Albani. Znakomite były również, Chablis, Nuits-Saint-Georges Villages, Medoc oraz Saint Emilion, wyjątkowe Chardonnay z Penedes - Mas de Carol oraz Rioja Grand Reserva 1996. Dziękuję uczestnikom kursu za wytężoną pracę w trakcie degustacji oraz ambitne pytania.
M.J.