Efektywna sprzedaż
- Kurs Barmański
- Kurs Kucharski
- Kurs Sommelierski
- Kurs Manager Restauracji
- Kurs Kelnerski
- Kurs na Szefa Kuchni
- Warsztat degustacji win
- Kurs baristyczny
- Warsztaty baristyczne II-st latte-art
- Kurs Savoir-vivre
- Warsztaty parzenia herbat
- Kurs cukierniczy - torty
- Kurs cukierniczy - słodkie stoły
- Warsztaty kulinarne - kursy gotowania.
- Kurs Językowy
- Efektywna sprzedaż
- Warsztaty pieczenia chleba
- Warsztaty produkcji Pralin
- Kurs baristyczny III-st : Brewing - alternatywne metody parzenia kawy.
- Warsztaty wypieku pizzy
Efektywna sprzedaż
Jak prowadzić sprzedaż w restauracji/hotelu, aby osiągnąć najwyższe zyski?
Efektywna sprzedaż w branży Horeca:
- kelner wizytówką restauracji
- recepcja wizytówką hotelu
Goście oceniają Twoją restaurację lub Twój Hotel na podstawie tego, jak postrzegają Twoja osobę.
Wykorzystaj najskuteczniejsza metodę - wykorzystaj osobę na stanowisku kelnera który jest wizytówką miejsca w którym pracuje, jest osoba pierwszą która ma kontakt z gościem, a następnie to od Niego zależy, jaki rachunek będzie miał gość.
Efektywna sprzedaż w branży Horeca - program szkolenia:
- techniki sprzedaży - up selling i cross selling
- motywacja - jako element zarządzania
- narzędzia sprzedaży
- marka, logo, reklama, PR
- pozyskiwanie nowych źródeł przychodu
- wiedza, kompetencje umiejętności jako forma rozwoju pracownika
- techniki i metody potrzebne do efektywnego zarządzania
- komunikacja interpersonalna
- komunikacja werbalna/niewerbalna
Trener : Magdalena Wiśniewska, Jacek Kotula
Cena = 1450 zł
Oferta Promocyjna :
Cena = 1200* zł
* Oferta dotyczy osób indywidaualnych na kursy stacjonarne w Krakowie przy wpłacie zaliczki minimum 30 dni przed datą zajęć.
Najbliższe planowane terminy :
- w trakcie ustaleń / 2025 r.
Kontakt :
Jacek Kotula - 604 22 89 50
jkgalicyjska@gmail.com
info@szkolasmaku.edu.pl
jacekszkolenia@interia.pl